Lid worden

Lid worden

Bent u ZZP-er in de bouw en heeft u interesse in de voordelen van Bouwplatform Deventer, volg dan onderstaande stappen.

Log in op de ‘eigen’ website van het bouwplatform waar je je als Zelfstandig Ondernemer kunt registreren met je NAW-gegevens, je foto en waar je aan kunt geven welke diensten je als Zelfstandig Ondernemer-er in de bouw aanbiedt. Waar je referenties, foto’s of filmpjes van je gerealiseerde projecten kunt uploaden en onderling met leden op een beveiligde pagina informatie uit kunt wisselen. Met een zoekmachinefunctie binnen de website kan de particuliere opdrachtgever de juiste ZZP-er voor klussen vinden.

Alle leden van het Bouwplatform kunnen gebruik maken van een bedrijfslocatie (locatie onbekend/eigen pand of huur/ eventueel via gemeentelijk pand met tijdelijke bestemming). Hier kunnen opdrachtgevers ontvangen worden, gewerkt worden op flexplekken, het presenteren van producten of werkstukken, gezamenlijke werkplaatsvoorziening en opslag.

Vanuit de behoefte van de leden wordt er bepaald waar en bij wie centrale inkoopkortingen te regelen zijn voor leden van het Bouwplatform. D.m.v. klantkortingkaart bij bouwmaterialengroothandel of d.m.v. vouchers die recht geven op een uur advies of speciale ledentarieven bij bijvoorbeeld een accountant, advocaat, webbouwer, marketeer, etc., waarmee je ook alle overige zaken m.b.t. je eigen onderneming tegen scherpe tarieven kunt regelen.

Alle leden krijgen gelegenheid mee te denken in de verdere ontwikkelingen van het Bouwplatform. Vanuit de wensen en de behoeftes zal het Bouwplatform proberen zaken te regelen en te organiseren.

Zekerheid: collectieve verzekeringen (CAR-verzekering) of een op te richten “broodfonds” en overige voordelen o.a. lidmaatschap korting op MKB Deventer.

0570 123 456


Bel ons voor meer informatie