Onze missie

Hoe luidt onze missie?

Bouwplatform Deventer zorgt voor voordelen voor de leden en de consument

Leden van dit Bouwplatform de volgende voordelen genieten:

Kwaliteit! Het Bouwplatform is een betrouwbare partner voor de consument die op zoek is naar een ZZP-er voor het uitvoeren van werkzaamheden. Lidmaatschap van het Bouwplatform geeft voor de ZZP-er dan ook een bepaalde kwaliteitsuitstraling.


Netwerken! Tweemaandelijkse bijeenkomsten waar je je collega ondernemers ontmoet, leveranciers en fabrikanten ontmoet, marktontwikkelingen bespreekt, kennis deelt en samen projecten opstart. Vanuit de ZZP-ers is er een duidelijke behoefte aan elkaar helpen en voort helpen.


Werk! Het Bouwplatform genereert werk voor de aangesloten leden. Door het inbrengen van pilots, het actief aanschrijven van CPO projecten en door particuliere opdrachtgevers binnen te halen. Kortom als ZZP-er vindt je naast een goed netwerk, mogelijkheden voor werk binnen het Bouwplatform.


Kennis! Bedrijfsbezoeken op locatie bij fabrikanten, leveranciers en producenten en daarmee het verruimen van kennis en productkennis voor de ZZP-er. Productinformatie d.m.v. een centrale productinformatiemap met daarin de meest gebruikte producten en via de eigen website van het Bouwplatform.


Exposure! Log in op de ‘eigen’ website van het bouwplatform waar je je als Zelfstandig Ondernemer kunt registreren met je NAW-gegevens, je foto en waar je aan kunt geven welke diensten je als Zelfstandig Ondernemer-er in de bouw aanbiedt. Waar je referenties, foto’s of filmpjes van je gerealiseerde projecten kunt uploaden en onderling met leden op een beveiligde pagina informatie uit kunt wisselen. Met een zoekmachinefunctie binnen de website kan de particuliere opdrachtgever de juiste ZZP-er voor klussen vinden.


Werkplek! Alle leden van het Bouwplatform kunnen gebruik maken van een bedrijfslocatie (locatie onbekend/eigen pand of huur/ eventueel via gemeentelijk pand met tijdelijke bestemming). Hier kunnen opdrachtgevers ontvangen worden, gewerkt worden op flexplekken, het presenteren van producten of werkstukken, gezamenlijke werkplaatsvoorziening en opslag.


Korting! Vanuit de behoefte van de leden wordt er bepaald waar en bij wie centrale inkoopkortingen te regelen zijn voor leden van het Bouwplatform. D.m.v. klantkortingkaart bij bouwmaterialengroothandel of d.m.v. vouchers die recht geven op een uur advies of speciale ledentarieven bij bijvoorbeeld een accountant, advocaat, webbouwer, marketeer, etc., waarmee je ook alle overige zaken m.b.t. je eigen onderneming tegen scherpe tarieven kunt regelen.


Inspraak! Alle leden krijgen gelegenheid mee te denken in de verdere ontwikkelingen van het Bouwplatform. Vanuit de wensen en de behoeftes zal het Bouwplatform proberen zaken te regelen en te organiseren.


Zekerheid! collectieve verzekeringen (CAR-verzekering) of een op te richten “broodfonds”.

We make perfect job!

DUIS MOLLIS MI SAPIEN FAUCIBUS

N litora torquent per conubia nostra,uis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio.

0570 123 456


Bel ons voor meer informatie